Digitaltryck

Digitaltryck

Vi var bland dom första i Sverige att visa upp möjligheten att kunna tillverka en trycksak med digital teknik. Med ofullständig kunskap, men med stor entusiasm lyckades vi framställa trycksaker med olika innehåll. Vi och våra kunder stod häpna inför de möjligheter som hade öppnats. Idag har vi skaffat oss både kunskap, stor erfarenhet och avancerad utrustning vi kan nu erbjuda ett komplett digitaltryckeri med stor yrkesskicklighet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

ÄR DINA TRYCKSAKER LIKA UNIKA SOM DITT FÖRETAG?

Variabeldata, eller personifierat tryck, innebär att man kan göra varje ark eller delar av en upplaga unik och kund-anpassad. Ett sätt att göra detta kan vara att adressera trycksaken, men man kan även anpassa trycksakens färg, text och bilder. Detta görs i full printhastighet.

KLIMATKOMPENSERAT PAPPER

Många bäckar små är den enkla tanken bakom vårt system för klimatkompensation av pappersinköpen till dina trycksaker. Kompensationen räknas fram utifrån de totala koldioxidutsläppen från produktion och transporter för den papperskvalitet du valt. För avgiften får du rätt att märka trycksaken med vår klimatsymbol som visar att du dragit ett extra strå till Stacken för att motverka växthuseffekten på vår planet.